Вітаємо зі святом Станіслава Середюка!

Сьогодні, 11 жовтня, день народження святкує Станіслав Середюк – успішний підприємець, генеральний директор групи компаній “Автоленд”. Від імені компанії “Агро-Центр” вітаємо нашого друга та надійного партнера зі святом.

Від імені колективу Агро-Центру вітаємо зі святом, бажаємо подальших перемог у бізнесі, нових досягнень, наснаги завжди рухатися у правильному напрямку. На таких підприємцях тримається Україна і завдяки ним зможе мати краще майбутнє.

Нагадаємо:

Група компаній “Автоленд” десятки років імпортує та продає с/г техніку найвідоміших світових брендів, а також культивує зернові культури на площі 6000 гектарів. За свою недовгу історію ім’я компанії стало синонімом авторитету, надійності, професіоналізму та високої якості.

Виробничо-конструкторське об’єднання “МААНС”, яке входить в групу компаній “Автоленд”, є одним з найбільших українських виробників обладнаня та запчастин до с/г техніки.  Сьогодні продукція компанії “МААНС” представлена жатками, візками до жаток, запасними частинами та витратними матеріалами до с/г техніки. Виробничі потужності підприємства розташовані у місті Здолбунів Рівненської області. Наразі у компанії працює більше 100 чоловік. МААНС має у своєму розпорядженні сучасні та функціональні виробничі приміщення площею 9 тисяч квадратних метрів. 

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: