Weaving представив нову сівалку для трави

Британська компанія Weaving Machinery представила нову сівалку Fenix ​​3000M із шириною захвату 3 м, призначену для посіву трави.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Зазначається, що сівалка Weaving Fenix ​​3000M є високотехнологічним агрегатом прямого посіву, що здатний обробляти всі види насіння, включаючи боби.

Коментар:Weaving Fenix ​​3000M призначена для невеликих змішаних господарств, які бажають переміщати менше ґрунту або засівати траву без оранки. У стандартній комплектації 32-рядної сівалки містить дозатор Accord (норми висіву від 1,8 кг/га до 400 кг/га), два ряди сталевих дисків діаметром 405 мм (тиск 90 кг), що закріплені на окремих тримачах та зафіксовані гумовими амортизаторами. Відстань між першим і другим рядом сошників становить 60 см“, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що стандартною комплектацією також передбачені чавунні кільчасті котки (опційно мають діаметр 450 мм і 500 мм), герметичні підшипники, що не потребують обслуговування, складна задня вантажна сходинка з поручнем безпеки, бункер об’ємом 1000 л, світлодіодні габаритні ліхтарі. Ціна сівалки для трави Weaving Fenix ​​3000M складає майже €31,1 тис. 

Джерело: сайт Куркуль

Читайте також: Українській кукурудзі прогнозують рекордний рік

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: