“Знахідка для фермера”: українці створили унікальний автомобіль для бездоріжжя (відео)

Компанія з українським корінням створила унікальний автомобіль Torsus Terrastorm, який спеціально створений для їзди по бездоріжжю.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Torsus вивела в світ свою другу модель позашляхового пасажирського мікроавтобуса. Мінівен Terrastorm орієнтований, в першу чергу, на мандрівників та для фермерів, які змушені пересуватися по бездоріжжю.

Основою для новинки послужив Volkswagen Crafter. Серійний мікроавтобус значно модифікований, настільки, що “Торсус” говорить про Terrastorm як самостійну модель. Передня підвіска авто складається з посилених стійок McPherson з амортизаторами Bilstein B6, а у задній використовуються листові ресори Ironman 4×4 Load Plus.

Автобус підняли над землею на 290 мм, в тому числі за рахунок нових коліс з позашляховою гумою. Кути в’їзду і з’їзду Terrastorm – 26 і 20 градусів відповідно. Також, він може долати броди глибиною до 700 мм.

Torsus Terrastorm може мати різні конфігурації салону, максимально можливо розмістити у салоні близько 20 пасажирів. Він може бути будинком на колесах, вантажним фургоном, машиною спецпризначення. Бажаючі замовити Torsus Terrastorm, зможуть зробити це восени, новинка оцінюється мінімум у 57 461 євро.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: “Сенсаційне відкриття”: вчені довели, що канабіс руйнує ракові клітини

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: