Аграрна партія не піддалася натиску Медведчука

Нещодавно стало відомо, що нова політична сила – Аграрна партія збирає засідання Політичної ради метою якої є очищення від людей Медведчука. Також, лідер партії Віталій Скоцик припинив повноваження заступника голови партії Олега Корбана, пише “Агро-Центр”.

Керівник партії повідомив, що він вкрай занепокоєний ситуацією, що склалася навколо партії, а саме спробою захоплення її людьми пов’язаними із проросійськими силами. У зв’язку з численними зверненнями від місцевих партійних організацій лідер Аграрної партії Віталій Скоцик скликає засідання Політичної ради Аграрної партії на 13 вересня.

Українські аграрії завойовують азійські ринки

Також, лідер Аграрної партії зазначив, що почалося розслідування щодо правомочності засіданнь голів регіональних осередків. У офіційному звернені повідомляється, що Віталій Скоцик:

“направив звернення до контрольно-ревізійної комісії, щоб проаналізувати на предмет відповідності Статуту правомочність засідань Ради голів регіональних партійних організацій, які не були скликані головою партії, заяви членів Президії Політичної ради Аграрної партії в ЗМІ в період з 20 по 26 серпня 2018 року, засідання Політичної ради 15 серпня 2018 року та дії заступника голови партії Олега Корбана та члена Президії Політичної ради Сергія Гайдая щодо організації підготовки до XV-го чергового З’їзду партії 22 вересня 2018 року”.

На час перевірки тимчасово припинено повноваження заступника голови партії Олега Корбана. Це є результатом зверненя ініціативної  групи членів Аграрної партії. Крім того у зверенні до Віталія Скоцика представники групи вимагають терміново скликати і провести засідання політради та розглянути питання дострокового припинення повноважень і виключення з лав Аграрної партії заступників голови Олега Корбана та Едуарда Зейналова, членів Політичної ради і Президії Політичної Ради Володимира Шандру, Михайла Поживанова та Володимира Євдокимова та радника голови партії Василя Даниліва.

На Миколаївщині фермер вирощує африканську бамію та консервує борщ

На черговому З’їзді Аграрної партії учасники ініціативної групи хочуть розглянути питання організації роботи в регіонах, оскільки, на їх думку, частина партійців представляють інтереси інших політичних сил. Крім того, ініціативна група просить надати роз’яснення обставин залучення до співпраці політтехнолога Володимира Грановського, якого ЗМІ пов’язують з Віктором Медведчуком.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: