Антибіотики і технічні жири: що додають виробники в українські продукти

Висока конкуренція “змушує” вітчизняних виробників харчової продукції виробляти продукти з небезпечними добавками. Перш за все, це стосується виробників молочної та м’ясної продукції, пише “Агро-Центр”.

Про це повідомив генеральний директор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

Київський фермер на екзотиці заробляє більше 7 мільйонів в рік (відео)

Висока конкуренція “змушує” вітчизняних виробників харчової продукції виробляти продукти з небезпечними добавками, причому ми говоримо про всі продукти без винятку, зазначив експерт.

“Наприклад, в м’ясі це можуть бути антибіотики. Якщо говорити про молочні продукти, то тепер стало дуже поширеним явищем додавати туди технічний жир”,

– пояснив аналітик.

Сири з віскі і трюфелями: на Львівщині молоді фермери виготовляють екзотику (відео)

Олексій Дорошенко додав, що зрозуміти, що це за технічні жири, не можна, оскільки для того, щоб провести дослідження цієї добавки, потрібно витратити десятки тисяч гривень. Далеко не кожному споживачеві це по кишені.

Вигідний бізнес: на органічному хроні в Україні можна заробити мільйони

Аналітик упевнений, коли почнуть накладатися штрафи на недобросовісних виробників, продукти харчування в нашій країні стануть безпечнішими і якіснішими.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: