Дмитро Соломчук: “Найкраща підтримка фермера – регулярні ярмарки”

Нардеп від Рівненщини Дмитро Соломчук у телепрограмі “Пряма мова” розповів про розвиток фермерства в Україні, основні проблеми сучасних підприємців та перші результати Закону про ринок землі в Україні.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Дмитро Соломчук на рівненському телеканалі “ITV” дав інтерв’ю, де розповів власну думку стосовно можливості для аграріїв та розвитку фермерства в Україні. Депутат акцентував увагу на важливості створення фермерських ярмарків по всій країні. На його думку, це допоможе популяризувати власну екопродукцію маловідомих аграріїв.

Коментар: Ярмарки в нашому місті практично не організовуються. Хоча я постійно агітую міську владу до того, щоб влаштовувати подібні ярмарки якомога частіше. Навіть під час карантинних заходів їх без проблем можна організувати при цьому дотримуючись усіх відповідних норм“, – додає нардеп.

https://www.facebook.com/d.solomchuk/videos/749123882598851/?v=749123882598851

Дмитро Соломчук вважає, що сучасним українським підприємцям та аграріям необхідна професійна підтримка з боку держави у вигляді спеціальних Центрів надання адміністративних послуг.

Коментар: На мою думку, по підприємцях в містах повинні бути влаштовані спеціалізовані ЦНАПи. Вони будуть розмежовуватися на різні категорії: промисловість, сільське господарство і т.д. Таке рішення допоможе оптимізувати діяльність підприємництва в країні“, – коментує Соломчук.

Стосовно закону України “Про ринок землі” нардеп нагадує, що земельна реформа вступає в дію лише в липні 2021 року. Проте, наразі влада України працює над бюджетом країни на наступний рік. Для того, щоб отримати максимальне фінансування на відшкодування відсотків по кредитах при купівлі землі.   

Читайте також: Земельний мораторій діятиме до прийняття закону про землю – Дмитро Соломчук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: