Дворічна дівчинка ледь не загинула після того як з’їла веганський бургер

Симптоми, які з’явилися у дитини після вживання цього фастфуду, нагадували алергічну реакцію на горіхи. Результати аналізів показали, що дитині стало погано від горохового протеїну — концентрованої суміші білків, яку отримують з жовтого гороху, пише “Агро-Центр”.

Гороховий протеїн часто додають в їжу для вегетаріанців. З нього також виготовляють щось типу фаршу.

Треба відзначити, що у людей, схильних до алергічних реакцій, гороховий протеїн може викликати таку ж алергію, як і горіхи.

Вирощувати вгору з меншими затратами: як розвивають сіті-фермерство в Сінгапурі

При цьому, виробники далеко не завжди вказують на упаковці, що їх продукція містить вищевказаний елемент.

За матеріалом agronews.com

М’ясо з сальмонелою: на Рівненщину постачають отруйну курятину

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: