Фермери масово скорочують виробництво своєї продукції: деталі
Українські господарства зменшують масштаби виробництва продукції. Негативна динаміка може затягнутися.
Детальніше про це розповідає Агроцентр.
Деталі: У січні та лютому 2021 року українські господарства виробили 2 мільярди яєць, 1 мільйон тонн молока та 545 тисяч тонн м’яса.
Загалом виробництво яєць у порівнянні з минулим роком скоротилося на 16,1%. Агропідприємства скоротили виробництво яєць на 23,4%, а господарства населення – на 1%.
Виробництво м’яса в Україні за звітний період скоротилося на 5,8%. Вітчизняні агропідприємства зменшили виробництво на 6,4%, а господарства населення – на 4,6%.
Обсяг виробництва молока зменшився на 4,8%. Господарства населення та підприємства скоротили виробництво молока на 7,4% і 0,9% відповідно.
Джерело: сайт Державна служба статистики
Читайте також: Як уникнути штрафів за “перевантаження” при вивезенні врожаю з полів?
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: