Канада допоможе Україні з зерносховищами

Продовольча і сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки Канади розпочала новий проєкт на суму 40 млн доларів США для подальшого розв’язання проблеми дефіциту зерносховищ в Україні. Про це повідомила пресслужба організації.

“Завдяки фінансуванню, наданому Міністерством закордонних справ Канади, ФАО надасть кошти для тимчасового і постійного зберігання зерна, включаючи поліетиленові рукави для зберігання зерна, вантажно-розвантажувальне обладнання та довгострокові модульні сховища, орієнтовані на малі та середні фермерські господарства в 15 областях”, – підкреслив глава офісу ФАО в Україні П’єр Вотьє.

Ця ініціатива дозволить зберегти додаткових 2,4 мільйона тонн зерна у 2022-23 роках. Відповідне обладнання та технічна підтримка гарантована. 

Також, ФАО закупить лабораторне обладнання на суму до 2 млн доларів США для підтримки шести стратегічних лабораторій для проведення тестувань для виявлення хвороб тварин відповідно до правил безпечної торгівлі Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: