Курятину з України постачатимуть в Гану

Інспектори з Гани протягом тижня вивчали вітчизняну систему державного контролю безпеки виробництва продукції птахівництва, результатом цієї перевірки може стати відкриття ринку африканської країни для української продукції, пише “Агро-Центр”.

За результатами перевірки компетентний орган у галузі ветеринарії та безпечності харчових продуктів Гани підготує звіт, на підставі якого Республіка Гана прийме рішення щодо доступу української курятини на ринок своєї країни.

На курортному центрі відкриють екзотичну ферму (ФОТО)

Представники місії під час зустрічі з керівництвом та фахівцями Держспоживслужби високо оцінили систему держконтролю виробництва продукції птахівництва.

Водночас голова Держспоживслужби Володимир Лапа поінформував колег про організацію системи державного контролю за безпекою харчових продуктів в Україні.

“Україна веде активну роботу по розширенню ринків збуту для української продукції. Протягом 2016–2017 рр. служба проводила переговори з 22 країнами по експорту української продукції тваринного походження на зарубіжні ринки”, – зазначив Володимир Лапа.

Курятина в Україні різко зростає в ціні (деталі)

Вигідний бізнес: в Україні на креветках заробляють мільйони

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: