Лось розбрату: мисливець з Німеччини через суд вимагає повернути йому 1500 євро за невдале полювання

Мисливець з міста Штайнфурт через суд вимагає повернути йому гроші за невдале полювання на лося під містом Шклов, пише “Агро-Центр”.

За словами позивача, трофей виявився не таким великим, як він розраховував, повідомляє Die Welt з посиланням на dpa. Всього мисливець заплатив за поїздку в Білорусь 3800 євро, в тому числі 1500 євро  передоплата за роги масою 6 кг.

На Волині скандальне підприємство викинуло тонни мертвої риби в річку (фото)

Процес почався 13 вересня, рішення повинно бути винесено 27 вересня. Як заявив суддя, згідно з договором, позивач мав право відстрелити лося. Таке право йому було надано, тому договір виконаний і скарга необґрунтована. Сам громадянин стверджує, що не зміг застрелити звіра (не потрапив), тому фахівець з мисливських подорожей з Менхенгладбаха, проти якого подано позов, повинен повернути 1500 євро. Лось був невеликим, і, якби вдалося вполювати його, а не великого звіра, організатор поїздки компенсував би 500 євро.


Відповідач заявив, що звір був застрелений, його знайшов уже мертвим загонич в болотистій місцевості. Мисливцеві був відправлений пакет з видобутком, але той відмовився його прийняти, заявивши, що це роги не “його” лося: в пакеті вони були спицеподібні, а не лопатисті.

Зменшення податку та збільшення кредитів: як влада Франції допомагає постраждалим від негоди фермерам

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: