На Полтавщині працівники поліції вирощували наркотики методом гідропоніки (фото)

В селі Чутове, що на Полтавщині на території старої ферми обладнали приміщення для вирощування, переробки і продажу конопель, пише “Агро-Центр”.

Андрій Замахін — начальник поліції області, повідомив, що поліції вдалося з’ясувати, що до злочину причетні колишні і діючі правоохоронці. Ними виявилися двоє колишніх працівників міліції , а також двоє діючих поліцейських Чутівського відділення поліції.

На Львівщині запрацює перший центр навчання для фермерів


Під час обшуків правоохоронцями було вилучено близько 50 рослин конопель, вирощених методом гідропоніки, і близько 8 кг сухого подрібненого наркотичної речовини, зовні схожої на “канабіс”. За попередньою інформацією, вартість вилучених наркотиків за цінами чорного ринку становить близько 800 тис. грн.

Село за ціною квартири: в Іспанії продають покинуті селища

Наркотики вирощували за популярною нині технологією гідропоніки. Серед обладнання, яке було вилучено були: водні фільтри; датчики вологості; термометри; зрошувальну систему; пакети з добривами; таймери; лампи для обігріву і денного освітлення; марлеві пакети з ґрунтом; насіння конопель на стадії пророщування.

В Ужгороді працює крамниця в якій повністю відмовилися від пластику

За фактом незаконного посіву та вирощування конопель, вчиненого за попередньою змовою групою осіб з метою збуту (ч.2 ст. 310 КК України) відкрито кримінальне провадження.

Вигідний бізнес: українські солодощі користуються шаленим попитом у світі (деталі)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: