“Нове зернятко 2018”: фермери з усієї України з’їхалися на інноваційний форум (фото)

На Тернопільщині відбувся міжнародний форум “Нове зернятко 2018”, який зібрав фермерів з усієї України. Протягом двох днів десятки компаній представляли свою продукцію та налагоджували співпрацю з партнерами, пише “Агро-Центр”.

Головною темою форуму були аграрні інновації. Так, фермери з різних регіонів країни мали змогу обмінятися досвідом, презентувати свою продукцію та налагодити контакти з потенційними клієнтами. Окрім виставкової частини, на території заходу був і польовий конференц-зал, у якому експерти розповідали про інновації у сільському господарстві.

Організовувала форум компанія “Агропродсервіс” на чолі з генеральним директором Іваном Чайківським:

“Три роки тому у нас виникла ідея створити таку платформу, де ми зібрали б господарів, які спілкувалися б між собою, ділилися тими технологіями, які вони привозять”,

– розповідає Іван Чайківський.

Поділився своїми думками про те, як має розвиватися фермерський рух в Україні і лідер Аграрної партії Віталій Скоцик, який теж відвідав форум:

“Я думаю, що аграрне виробництво в Україні ніколи не буде на сто відсотків повторювати, наприклад, польську чи південноамериканську структуру. У нас своя система та своє господарювання. Оптимальна організація праці на селі, на мою думку, має бути подібною на колгоспну: 1,5-3 тисячі гектарів землі, які розташовані навколо одного або декількох сіл. Разом з тим, потрібно напрацювати хорошу систему підтримки людям, які працюють на невеликих ділянках”

На форумі також була представлена і компанія “Агро-Центр”, яка презентувала фермерам якісні запчастини до сільськогосподарської техніки.

Переглянути асортимент, який пропонує компанія, можна за посиланням.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: