Органічним фермерам виділять 50 млн грн державної допомоги – нардеп

Народний депутат та член аграрного комітету ВР Дмитро Соломчук створив законопроєкт про розвиток органічного виробництва та виділення коштів державної підтримки органічним виробникам у сумі 50 млн грн на 2021 рік. Його вже підтримали депутати у Верховній раді.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Про це політик повідомив на своїй сторінці у Facebook. За його словами в Україні необхідно стрімко розвивати органічне виробництво. Це допоможе не лише покращити агросферу, але й збільшить кількість робочих місць. А це обов’язково позитивно вплине на економіку країни. 

Коментар:Натуральна органічна продукція має розвиватися ще швидше. Це наше здоров’я, і здоров’я наших дітей, харчова безпека країни. В найближчі терміни плануємо врегулювати відносини між фермерами, малими виробниками та торговими мережами. Так ми підтримаємо наших підприємців та невеликих агровиробників зі смачною і натуральною продукцією“, – коментує нардеп.

https://www.facebook.com/d.solomchuk/videos/384533639955924/

Також Дмитро Соломчук розповів про ще два законопроєкти, які він планує реалізувати. Перший стосується врегулювання питань оплати за сільськогосподарську продукцію рітейлом нашим виробникам. І другий про працевлаштування молоді на перше робоче місце.

Читайте також: Нардеп Соломчук випустив власну газету з 20-ма ідеями для успішного агробізнесу

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: