Овочі проти раку: вчені розповіли, які продукти знижують ризик захворювання

При вживанні певних продуктів ризик розвитку онкологічних захворювань знижується. Такого висновку дійшли китайські вчені, пише “Агро-Центр”.

Фахівці Чжедзянского університету вивчили результати 76 досліджень. У них було описано взаємозв’язок щоденного раціону харчування і раку шлунка. Вчені зробили кілька цікавих висновків.

Україна б’є рекорди з вирощення та переробки соняшнику (прогноз на 2019 рік)

Встановлено, що люди, які регулярно вживають картоплю і цибулю, на третину рідше страждають від онкозахворюваннь шлунку. Вся справа у вітаміні С, який міститься в цих продуктах.

“Жнива під обстрілами”: як працюють фермери в зоні АТО (ФОТО, ВІДЕО)

Треба відзначити, що наявність в щоденному раціоні солінь і алкоголю, навпаки, збільшує ризик розвитку небезпечної хвороби.

Рейдерство ФСБ: Медведчук хотів купити Аграрну партію (деталі)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: