Промисловий гігант вироблятиме в Україні чіпси

Компанія PepsiCo планує побудувати в Україні завод по виготовленню чіпсів Lay’s. Відкриття планується восени цього року, пише “Агро-Центр”.

Ймовірно, виробництво запрацює в тестовому режимі на базі компанії “Сандора” у Миколаєві на межі 2018-2019 років. Внаслідок прийняття нових правил експорту картоплі, завод в Україні стає необхідністю. Найближчим часом представники компанії планують об’їхати профільні підприємства в Україні, аби оцінити їх стан. Потенціал українських фермерів з вирощування картоплі достатньо великий для відкриття тут заводу.

Перець замість пестицидів: науковці знайшли заміну отрутохімікатам

Дмитро Соломчук: «Українські політики сіють негатив для зомбування нації»

Вигідний бізнес: військовий з Туреччини заробляє на фермі в Україні (відео)

В Україні також працюватиме і агрономічний відділ компанії, який моніторитиме поля і процес виробництва картоплі. Місцеві партнери, з якими працюватиме PepsiCo, отримають непогані довгострокові контракти. Компанія також буде контрактувати великі партії картоплі за рік до прийому і забезпечуватиме аграріїв посівним матеріалом. Наявність картоплесховищ – одна з обов’язкових умов співпраці з міжнародною компанією.

Завод Lays в Індії

Компанії PepsiCo належать чотири заводи в Україні. З них, два з переробки фруктів і виробництва соків у Миколаївській області, Харківський молочний комбінат та Київський молочний завод (Вишневе Київської області).

_________________________________________________________

Підписуйтеся та слідкуйте за випусками програми “Ля Село”:

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: