Російський фермер 12 разів переслідував Путіна, щоб подарувати йому сир

Російський фермер та сировар Олег Сирота має незвичайну мрію. Він хоче подарувати свій сир президенту РФ Володимиру Путіну.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Коментар: У звичайних людей хобі – збирати марки, подорожувати, тощо. А у мене хобі – подарувати сир президенту. Я знаю 101 спосіб, як потрапити на захід з президентом, але не знаю жодного способу, як пронести повз ФСТ головку сиру і віддати йому. У мене було вже 12 невдалих спроб. Чого я тільки не робив: просто проривався, крав бейджи у чиновників, та нічого не допомогло“, – коментує сирота.

Деталі: Олег Сирота спершу був програмістом та зрозумів, що ця професія не для нього і вирішив стати сироваром. Незважаючи на те, що він вже мав власний успішний бізнес у сфері програмування, він вирішив все це покинути та повністю поринув у фермерську діяльність. Сьогодні колишній айтішник виготовляє в Підмосков’ї моцарелу і горгондзолу, які не відрізнити від європейської продукції.

Наразі, чоловік є не тільки відомим сироваром, алей підприємцем та блогером. 

Коментар: Зараз основний дохід залишився тільки з сироварні, раніше було ще декілька бізнесів паралельно. Блогінг мені ні гроша не приніс, сподіваюся, не буду заробляти на ньому. Хоча хто знає – поїду по містах і селах, буду на гармошці грати. Я ж не знаю, що буде завтра, раптом я в “Камеді клаб” піду працювати“, – коментує Сирота.

В чоловіка є досить незвичайна мрія. Він планує подарувати сир власного виробництва Володимиру Путіну. Проте, в нього досі це не вийшло. Сирота звинувачує у всьому службу охорони президента.

Джерело: сайт 73 online

Читайте також: “Допомагає хворим на туберкульоз”: в Україні функціонує унікальна зміїна ферма

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: