У Греції тривають масштабні фермерські протести (відео)

Сотні фермерів припаркували свої трактори вздовж однієї зі смуг національної автомагістралі Афіни-Салоніки на перехресті Нікайя в Фарсале, центральна Греція, сигналізуючи про початок останнього раунду протестів грецьких фермерів, пише “Агро-Центр”.

Очікується, що так звана “блокада” буде посилюватися, оскільки все більше фермерів приєднуються до Кардіці і іншим частинам регіону, в той час як пов’язані “блокади” також встановлюються в північній Греції і очікуються на Пелопоннесі і, можливо, в майбутньому на Криті.

Сільське господарство України потребує 75 мільярдів гривень на рік

Такі протести стали майже щорічною подією після зимового збору врожаю і в минулому призвели до затяжних дій, які торкнулися імпорту і експорту, а також постачання сільськогосподарської продукції на місцевий ринок.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=b71aBf57knc

Організатори акцій протесту опублікували список вимог та загрожують розширити свої дії, якщо вони не будуть розглянуті урядом.

Фінляндія побудує стіну на кордоні з Росією аби захиститися

Вони вимагають мінімальну ціну на свою продукцію, більш низькі виробничі витрати шляхом зниження ціни на електроенергію і скасування податку на додану вартість, підвищення пенсій, скорочення внесків на соціальне забезпечення, збільшення допомоги в разі стихійних лих, захисту від кредиторів і інших подібних заходів.

Українським фермерам обіцяють компенсувати витрати за електроенергію і паливо

Експерти розповіли чи загрожує Україні “рибна катастрофа”

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: