У Індії відомий актор погасив кредити фермерів

Відомий боллівудський актор Амитабх Баччан вирішив допомогти індійським фермерам і сплатив замість них кредити на суму понад 560 тисяч доларів, пише “Агро-Центр”.

У своєму блозі актор Амитабх Баччан розповів, що погасив борги 1398 аграріїв, які проживають в північному штаті Уттар-Прадеш. Цей штат він обрав не випадково, саме там він народився. Як доказ свого вчинку він опублікував “одноразові розрахунковий документ і сертифікат” на суму понад 40 млн рупій. Аби у фермерів не виникало проблем, актор пообіцяв передати всі документи їм. Окрім цього, актор запросив фермерів на особисту зустріч, яка відбудеться вже 26 листопада.

Американські фермери показали економний спосіб зберігання зерна (фото)


Проблема боргів є актуальною та болючою для індійських фермерів. З 1995 року близько 300 тисяч чоловік покінчили життя самогубством саме з цієї причини. 

У ЄС забруднено близько 80% земель (результати дослідження)


На сьогодні Амитабх Баччан є одним з найпопулярніших і найвідоміших акторів в Індії. Актор знімався майже в 200 індійських фільмах і, крім цього, був помічений і в голлівудських кінострічках. Він також є власником популярного шоу “Kaun Banega Crorepati” — індійської версії “Хто хоче стати мільйонером”.

Нелегали: чи допоможе новий законопроект вийти з тіні українським фермерам

Підписуйтеся та слідкуйте за випусками програми “Ля Село”:

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: