У київському Ботанічному саду висадили алею Незалежності

У київському Ботанічному саду імені М.М. Гришка до 30-ї річниці Незалежності України українські державні діячі та іноземні посли висадили алею Незалежності.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Акція відбулася 20 серпня в рамках Міжнародного екологічного проєкту Greening of the Planet. За один день політики висадили 30 дерев в честь 30-тої річниці Незалежності України. 

Серед іноземних послів до екоініціативи долучилися гості із Франції, Чехії, Словаччини, Грузії, Албанії, Хорватії, Чорногорії та інших країн.

Одним з учасників заходу був член Аграрного комітету Дмитро Соломчук. Він подякував іноземним гостям за такий дружній візит та за допомогу в озелененні України.

Коментар:Разом із представниками делегацій дружніх Україні держав висадили дерева у Ботанічному саду. Захід відбувався у рамках ініціативи Greening of the Planet.

Коли представники Франції, Чехії, Словаччини, Грузії, Албанії та інших країн у рідній Україні висаджують дерева – це завжди приємно“, – прокоментував нардеп.

До слова, цієї весни в межах всеукраїнського екопроєкту “Озеленення планети” за один вдень вдалося висадити 5,5 млн дерев по всій Україні. Наприкінці жовтня організатори планують об’єднати 1 млн людей та за одну добу висадити таку ж кількість дерев.

Читайте також: “Промисловий безвіз” відкриє більший доступ для української продукції на європейські ринки – Соломчук у інтерв’ю New Eastern Europe

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: