У США до 2040 року зникне цілий клас фермерів

Експерти стверджують, що до 2040 року в американському агросекторі заправляти великомасштабним виробництвом сільськогосподарської продукції будуть величезні корпорації. Дуже небагато таких агропідприємств візьмуть на себе виробництво левової частки сільськогосподарської продукції в країні, пише “Агро-Центр”.

Дрібні фермери, які зосередяться на спеціалізованих ринках, в цій моделі можуть також досягти успіху. А ось у фермерів-середнячків все не так райдужно – вони не витримають конкуренції. За прогнозами, до 2040 року в США більше не буде федеральної підтримки сільського господарства. Основною технологією стане редагування генів.

Український фермер вирощує натуральний афродизіак (відео)

Аналітики впевнені, що в найближчій і середньостроковій перспективі фермери середньої ланки будуть відчувати найбільші проблеми. Закупівельники, маючи справу з обмеженим числом великих виробників, максимально спростять свої ланцюжка поставок.

Агроном з Франції переїхав в українське село та живе з українкою (відео)

Для того, щоб домогтися успіху в агропромі США, виробники повинні бути високоефективними керівниками, розбиратися в маркетингу і вміти оперативно адаптуватися до ринку. В даний час фермери активно скуповують землю, особливо, якщо поруч є ринок збуту.

Фермери роздягнулися аби показати, що село це сексуально (фото 18+)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: