Україна готова збільшити експорт сільгосппродукції в Ізраїль – Кабмін

На тлі коронакризи Україна готова гарантувати безперебійні постачання продовольчих товарів і сировини до інших країн світу, а також розширити експорт сільськогосподарської продукції до Ізраїлю. 

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Про це повідомила пресслужба Кабінету міністрів з посиланням на віцепрем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольгу Стефанишину.

Коментар: “Ми розуміємо, що поширення коронавірусу по всьому світу негативно впливає на світову економіку. Саме тому нам сьогодні слід шукати спільні шляхи для активізації економічного та інвестиційного співробітництва між нашими країнами”, – цитує пресслужба Стефанишину. 

Вона переконана, що в сучасних умовах важливе значення має запуск угоди про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем. 

Коментар: “Водночас ми підтверджуємо свою готовність до подальшої співпраці в аграрному секторі з Ізраїлем і сталого експорту української сільськогосподарської продукції на ізраїльський ринок”, – додала Стефанишина. 

Нагадаємо, у квітні 2020 року Україна підтримала заяву Світової організації торгівлі про забезпечення відкритої та передбачуваної торгівлі продовольством під час пандемії коронавірусу.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: У 2021 році в Україні збільшать фінансову підтримку аграрного сектору – нардеп

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: