В Києві колишню овочеву базу перетворять на ринок фермерських продуктів

На лівому березі столиці планують відкрити Food Center – фуд-мол, у якому можна буде купити свіжі фермерські продукти, пише “Агро-Центр”, з посиланням на bit.ua.

FooРозробники проекту планують, що відкрити Food Center вдасться вже у 2020 році. Головною відмінністю нового ринку від інших будуть його масштаби.

“Територія овочевої бази складає 17 тисяч квадратних метрів. Цей простір ми плануємо трансформувати під сучасний фуд-мол, який міститиме кілька абсолютно різних за концепцією павільйонів”,

— пояснили автори проекту.

Через погану погоду світове виробництво молока скорочується

Фінляндія побудує стіну на кордоні з Росією аби захиститися

Планується, що в новому фуд-молі працюватиме п’ять павільйонів.

“У всіх павільйонах будуть і продукти, і ресторани. Кожен матиме свої власні фішки, – кажуть організатори проекту Food Center. – Наприклад, у рибному павільйоні ми плануємо відкрити ресторан, у якому кухня буде розміщена прямо всередині залу. Тобто на очах у гостей готуватимуть рибу, яку вони щойно вибрали на прилавку”.

Автори обіцяють, що відвідувачі зможуть скуштувати та придбати продукти “200 абсолютно різних постачальників продуктів харчування з усього світу”. Наразі команда проекту вже веде переговори з партнерами, які розмістять торгові точки на території Food Center.

Фермери просять владу допомогти врятувати вівчарство

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: