Дмитро Соломчук: “Українські політики сіють негатив для зомбування нації”

Споглядаючи за Президентами двох країн, я заздрю хорватам та французам. Наскільки емоційно позитивні, приємні їхні керівники в будь-яких ситуаціях на фоні наших “царьків” з сотнями няньок та підлаштованих під них умов.

Україну останні десятиліття тільки заганяють в негатив, заздрість один перед одним, брехливу політику. Увесь контекст політичного життя перетворився на два кардинально різних полюси: “зрада” чи “перемога”. При цьому, вони можуть змінюватися не лише наступного дня, а й наступної години. Уся справа в тому, що нинішні політики апелюють до емоцій людей: залякують, “ощасливлюють”, але не зробили ще жодного системного кроку для них.

Українські політики сіють негатив для зомбування нації
Це для них вигідно, адже такими людьми легше управляти.
 
Приклад інакших політиків з ідеями, цінностями і позитивом
 

І в нас немає кращих чи гірших політиків (партій), які вже були там: чи в опозиції, чи у владі. Вони все одно нічого не зробили для простого українця, для його посмішки та впевненого майбутнього. Вічно тільки заганяють в якісь податкові, чи навіть життєві рамки. Українці у цих рамках змушені важкою працею заробляти на звичайні засоби свого існування.

Дмитро Соломчук: «Для чого Україні потрібно мінімум 1 мільйон фермерів?»

Дякую хорватам, французам, що показуєте приклад, багато в чому будемо вчитись від вас!

Дмитро Соломчук – директор ППФ “Агро-Центр”, голова ГО “Час-Дій”

 

 

 

 

 

Редакція може не погоджуватися з думкою автора. Якщо ви бажаєте розмістити матеріал в рубрику “Блоги”, пишіть на електронну скриньку [email protected].

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: