“17 видів пастили”: подружжя із Запоріжжя виробляє натуральні крафтові продукти

У селі Матвіївка у Запорізькій області родина Германюків виготовляє крафтові соуси, пастилу, чипси, джеми та інші смаколики. 

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Спочатку Ольга виготовляла пастилу для доньки, як альтернативу магазинним цукеркам. Кілька років експериментувала з рецептурою, щоб продукт був корисним, але солодким і достатньо смачним.

Коментар:Перша пастила була для доньки Софії. Вона любить солодощі, я хотіла, щоб вони були натуральні, тож і почала створювати пастилу“, — розповідає підприємиця.

Наразі рецептура та асортимент сімейного виробництва taroliko (так називається підприємство Германюків) значно розширилися. Зокрема, лише пастили тут виробляють 17 видів. Є і досить незвичні смаколики, наприклад, зі смаком гарбуза, ківі, обліпихи чи імбиру з лимоном.

Читайте також: В Україні запустили онлайн-проєкт для аграріїв “Best Agro”

Коментар: Також подружжя виготовляє натуральні томатні, м’ясні чипси, фруктові та ягідні фріпси (тонкі скибки фруктів, ягід чи овочів, висушених у дегідраторі — авт.). Роблять і джеми — сливовий із кардамоном, полуничний, варення персикове, варення абрикосове та виноградне з горіхами, з якими буде смакувати будь-який сир або м’ясо. Інгредієнти для свого крафтового виробництва родина закуповує в місцевих фермерів, які вирощують натуральні продукти“, — йдеться у повідомленні.

У подальших планах власників сімейного бізнесу — створити нові смаки продукції до новорічних свят та туристичну локацію. Для цього в господарстві вже висадили алею троянд.

Джерело

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: