6-річна дівчинка із США стала наймолодшою сертифікованою фермеркою

Маленька дівчинка з США присвячує себе улюбленій справі змалечку. Вже у 6 років дитина стала професійною фермеркою.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Кендалл Рей Джонсон, якій нещодавно виповнилося 6 років, живе в Атланті, почала вирощувати рослини чи не з пелюшок. Її захоплення не лишилося непоміченим – губернатор штату Джорджія видав їй сертифікат, який підтверджує, що вона – фермерка з акредитацією.

Кендалл стала наймолодшою фермеркою у штаті.

Що відомо про справу Кендалл

Про вирощування їжі дівчинка дізналася від своєї прабабуся, яка навчила Кендалл саджати паростки. Спочатку мала ентузіастка доглядала за маленькою територією в саду, проте зараз вже має великий город на задньому подвір’ї.

Ферма Кендалл перетворилася на успішний бізнес – до маленької садівниці приїжджають клієнти з усього штату. Справу дівчинки назвали aGROWKulture.

Читайте також: Науковці створили інноваційне м’ясо риби без кісточок

На сайті своєї ферми Кендалл не тільки показує свої продукти, але і пропонує заводити нових друзів, створювати нове та надихати інших дітей.

Щомісяця дівчинка проводить садівничий клуб, щоб поширювати обізнаність про сільське господарство, а учасники допомагають їй садити та збирати продукти з її ферми. Кендалл також виступала на кількох пресконференціях від імені молодих фермерів регіону. Її зусилля допомогли зібрати 85 тисяч доларів на благодійність.

Наступна мета фермерки — зібрати 10 тисяч доларів на будівництво сільськогосподарської наукової лабораторії просто неба, де буде місце для компостування та навчальний простір для дітей.

Джерело

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: