Agro.Forum – продаж та купівля зерна на вигідних умовах

Український ринок сільгосппродукції – одне з найперспективніших джерел розвитку економіки та отримання непоганої виручки як для невеликих фермерів, так і для великих корпорацій. Одні шукають способу купити зернову культуру, інші намагаються її продати. В обох випадках чудовою платформою для здійснення угод буде сервіс Agro.Forum.

Це нова система об’єднання покупців та продавців, забезпечуючи простоту, надійність та високу якість роботи. На сайті АгроФорум реєстрація учасників відбувається за ЕЦП, тому кожен контрагент – це підтверджений учасник торгів, перевірений за великою кількістю джерел. Організація угод допускається у будь-який зручний час.

Цільові покупці зерна

Основними покупцями продукції на майданчику є такі суб’єкти:

  1. Експортери. Великі концерни та компанії, що мають покупців за кордоном. Вони можуть гарантувати покупку великих обсягів, забезпечуючи фермерам швидкі продажі. Через коливання курсу долара додатково вдасться непогано заробити, збуваючи зерно експортерам;
  2. Зернові елеватори. Посередники на ринку, які мають ідеальні умови для зберігання зерна та подальшого відвантаження залізничним або автомобільним транспортом. В середньому, елеватори можуть зберігати до 250 тисяч тонн зерна;
  3. Заводи. Борошномельні та хлібні заводи – основні споживачі зерна. Виготовляють борошно або хлібобулочні вироби.

Саме майданчик Agro.Forum забезпечить пошук постачальників за прийнятними цінами. Щодня свої пропозиції формує кілька продавців, хоча покупці самі можуть залишити заявки на купівлю пшениці за заданою вартістю та у необхідному обсязі.

Переваги та функціонал Agro.Forum

Цей портал дозволяє:

  • продати зерно оптом за вигідною ціною;
  • отримати швидкий відгук покупців;
  • заздалегідь перевірити своїх контрагентів;
  • користуватись сервісом безкоштовно.

Повідомлення на електронну почту прискорюють процес співпраці. Покупці або продавці бачитимуть відгук на свої пропозиції, забезпечуючи прискорене оформлення угоди надалі. Крім того є програма на iOS та Android. Якщо повідомлення будуть надходити на телефон, швидкість виконання контрактів буде ще вищою.

У разі виникнення проблем або додаткових запитань користувачі можуть звернутися до служби підтримки. Фахівці з’ясують обставини та дадуть свої рекомендації щодо вирішення ситуації. Інформація на ринку сільськогосподарської продукції постійно відстежується, тому сервіс відповідає всім останнім тенденціям.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: