Білл Гейтс став фермером (деталі)

Білл Гейтс витратив 171 мільйон доларів на покупку 14 500 гектарів сільськогосподарських угідь в Південному Вашингтоні. Це стало найдорожчою покупкою землі в США цього року, пише “Агро-Центр”.

Білл Гейтс засновник корпорації Майкрософт. Загальний капітал Гейтса оцінюється в 98,9 мільярда доларів, за даними Bloomberg Billionaires Index. На разі, Гейтс є другим у списку найбагатших людей світу. Першим місцем він поступається Джеффрі Безосу – засновнику інтернет магазину Amazon.com.

На Херсонщині модернізують фінський комбайн (фото, відео)

В минулому місяці Білл Гейтс купив земельну ділянку у John Hancock Life Insurance Co., яка в 2010 році заплатила за неї 75 мільйонів доларів. Таким чином, Гейтс придбав 10 500 одиниць зрошуваних сільськогосподарських угідь 3900 пасовищних угідь і близько 140 в районі. Придбані угіддя знаходяться у районі відомому як пагорби Небесних гір.

На разі, щорічний рейтинг найбільших землевласників Америки – Land Report, очолює лідер Liberty Media LLC Джон Мелоун з 2,2 мільйона акрів, далі йдуть Тед Тернер і сім’я Еммерсон з 2 мільйонами акрів кожен.

Гарбуз вагою більше тонни виростили в США

Найбільшою купівлею землі в США в цьому році стала інвестиційна корпорація Dubai в розмірі 136 млн. дол. США, яка придбала видобувне ранчо Ель-Максімо в районі Ейфелевої вежі 38,453 акрів в квітні.

На Закарпатті з буйволиного молока виготовляють “згущенку”

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: