Білоруський фермер виховує ведмежа, яке прийшло до нього з лісу (фото)

Білоруський фермер вирішив стати “мамою” для ведмежати, яке заблукало.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Коментар: Кабани теж приходили, три роки у мене жили.  А у нас тоді були в’єтнамські свині, і ось “в’єтнамцеві” сподобалася Кабаниха – з’явилися у нас змішані поросята, одного з них ми залишили. У нього дуже сильний імунітет, не треба навіть прищеплювати. Він у нас ручний такий, по території гуляє, діти його з рук годують“, – розповідає фермер Микола Терлецький.

Деталі: У Борисовському районі маленька ведмедиця, зголоднівши, прийшла з лісу на ділянку до місцевого фермера. Тварина не злякалася людей та майже відразу залізла на руки і через кілька днів стала поводитись, як повноправний житель будинку.

Тепер Василіса, так назвали ведмедицю, буквально по п’ятам ходить за Миколою і навіть гарчить, якщо він не звертає на неї уваги.

Маму Васьки, звичайно, намагалися знайти, але безрезультатно. Зауважимо, що Василіса – це бурий ведмідь занесений до Червоної книги Білорусі. Саме тому за нею потрібна особлива увага та догляд.

Микола кілька разів дзвонив до місцевих зоопарків та заповідників, щоб тварину забрали, але всі відмовились, бо ведмежа, ще дуже маленьке. Тому фермер вирішив залишити його у себе, для цього він дізнався про відповідний догляд за цими тваринами та оформив всі необхідні документи.

Джерело: сайт Новости ТУТ

Читайте також: “Нові правила в ЄС”: українські виробники насіння зможуть легко виходити на ринок Європи

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: