Британська компанія розробила екологічну упаковку для транспортування овочів та фруктів

Британська компанія StePac L.A. Ltd презентувала нову упаковку з модифікованою атмосферою / модифікованої вологістю (MA / MH) для транспортування свіжих овочів без використання льоду, пише “Агро-Центр”.

Новинка виступає блискучою альтернативою  пластиковим контейнерам з льодом, що не переробляється. Сьогодні саме вони широко використовуються для перевезення овочевої продукції, повідомляє fruitnews.ru.

Більш того, нова упаковка може заощадити 40% транспортних витрат.

Переселенця без руки і ноги після полону в бойовиків залишили ні з чим (деталі)

Спочатку Xtend Iceless MA / MH розроблялася для перевезення брокколі. Щоб зберегти свіжість продукції, в США брокколі перевозять в наповнених льодом спеціальних водонепроникних коробках. Але це має ряд мінусів. По-перше, лід при таненні провокує розвиток патогенів. По-друге, такі коробки не підлягають вторинній переробці, що створює супермаркетам додаткову проблему при утилізації використаних ресурсів.

Варіант упаковки Xtend Iceless MA / MH, запропонований компанією StePac L.A. Ltd, дає можливість застосовувати більш екологічні і дбайливі способи транспортування свіжих продуктів, не використовуючи при цьому лід. До того ж, новинка являє собою бюджетне, адаптоване до наземного і водного транспорту рішення.

Сексуальні фермери роздяглися для календаря (фото 18+)

Брокколі можна збирати в полы відразу в упаковку Xtend. При надходженні на завод упаковка з продукцією герметизується, наповнюється відповідною сумішшю газів (або в ній створюється вакуумна середа), після чого відбувається охолодження.

Сімейний бізнес: молоде подружжя займається сільським туризмом на Миколаївщині

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: