Британська компанія розробила екологічну упаковку для транспортування овочів та фруктів
Британська компанія StePac L.A. Ltd презентувала нову упаковку з модифікованою атмосферою / модифікованої вологістю (MA / MH) для транспортування свіжих овочів без використання льоду, пише “Агро-Центр”.
Новинка виступає блискучою альтернативою пластиковим контейнерам з льодом, що не переробляється. Сьогодні саме вони широко використовуються для перевезення овочевої продукції, повідомляє fruitnews.ru.
Більш того, нова упаковка може заощадити 40% транспортних витрат.
Переселенця без руки і ноги після полону в бойовиків залишили ні з чим (деталі)
Спочатку Xtend Iceless MA / MH розроблялася для перевезення брокколі. Щоб зберегти свіжість продукції, в США брокколі перевозять в наповнених льодом спеціальних водонепроникних коробках. Але це має ряд мінусів. По-перше, лід при таненні провокує розвиток патогенів. По-друге, такі коробки не підлягають вторинній переробці, що створює супермаркетам додаткову проблему при утилізації використаних ресурсів.
Варіант упаковки Xtend Iceless MA / MH, запропонований компанією StePac L.A. Ltd, дає можливість застосовувати більш екологічні і дбайливі способи транспортування свіжих продуктів, не використовуючи при цьому лід. До того ж, новинка являє собою бюджетне, адаптоване до наземного і водного транспорту рішення.
Брокколі можна збирати в полы відразу в упаковку Xtend. При надходженні на завод упаковка з продукцією герметизується, наповнюється відповідною сумішшю газів (або в ній створюється вакуумна середа), після чого відбувається охолодження.
Сімейний бізнес: молоде подружжя займається сільським туризмом на Миколаївщині
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: