Джем з кульбаб, “брусниця з коньяком” та “чорниця з ромом”: подружжя українців готує незвичні солодощі
Cімейне виробництво “NECTARIS” розширило асортимент своєї солодкої продукції й розпочало готувати незвичні джеми та варення, пише “Агро-Центр”, з посиланням на “SEEDS”.
Незвичні солодощі готує подружжя Сергій Псарьов та Вікторії Писаної.
Ідея започаткувати власну солодку справу виникла поступово. Родина має власну пасіку і вже довгий час готує крем-мед з ягодами.
Переселенка з Горлівки будує успішний квітковий бізнес у селі (фото)
“Спочатку ягоди з’явилися саме в нашому меді. Оскільки їх багато, є хороший доступ до хороших карпатських ягід, частково ми їх навіть самі збираємо, моя дружина і почала потроху займатися варенням. Поетапно ми прийшли ось до всього цього. Але і цього нам здалося мало. Ми почали робити абсолютно нове для України варення: “брусниця з коньяком”, “чорниця з ромом”, “ожина з віскі”.”
Ще одним незвичним продуктом який готує подружжя є варення та джеми з кульбаб. Квіти для приготування чоловік з дружиною збирають власноруч.
Батьки були в шоці: молода сім’я тримає сучасну молочну ферму на Львівщині (фото)
“Варення з кульбаби в Україні виробляємо не тільки ми, але ніхто крім нас не робить такого акценту і такого асортименту. Кульбаба для нашого варення не просто десь зібрана. Ми збираємо її в Карпатах на висоті 1000 метрів над рівнем моря.”
“Люди казали: нам мало “кульбабових” смаків у цих вареннях, тому ми зробили ще й джем. Тут максимально “кульбабовий” смак – подріблені пелюстки. В такому джемі гіркоти зовсім небагато.”
Майже всю весну подружжя проводить в Карпатах готуючи кульбаби та ягоди для своєї продукції.
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: