Екс-бомбардир Баварії Джоване Елбер став фермером: деталі

Колишній бразильський форвард мюнхенської “Баварії” Джоване Елбер після закінчення кар’єри професійного футболіста став фермером. 

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Після 15-ти років, проведених у Старому Світі, Джоване Елбер повернувся на батьківщину, до Бразилії. Легенда мюнхеської Баварії довго над зміною професії не думав, і вирішив стати звичайним фермером.

Перші ділянки землі Джовані придбав ще в 99-му. Для цього йому довелося вирушити з рідної Лондріні на північ, у бік лісів Амазонки. У штаті Мату-Гроссу, де на один квадратний кілометр припадає лише три жителя, землі стали освоюватися лише недавно. Почавши з маленької ферми, Елбер довів площу своїх угідь до 10 тисяч гектарів.

Сьогодні на фермі цілий рік живуть тринадцять пастухів зі своїми сім’ями, в їх розпорядженні більше 50 коней. Коли Елбер приїжджає на фазенду, він влаштовує пікнік для працівників. А щосуботи відправляє їх до найближчого міста – Куябу, щоб нагулятися як справжні бразильці. Заодно вони купують квасолю, борошно і рис – про запас. Щоправда, з 15 годин, призначених на відпочинок, вісім займає дорога.

Джерело: сайт LandLord

Читайте також: “Робот-стрибун”: британські вчені розробили креативний апарат для обробки посівів (фото)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: