Екзотичний бізнес на Прикарпатті: колишній АТОвець розбудовує страусину ферму

На хуторі Ловаги, що на Прикарпатті колишній військовий АТО Сергій Швець, вже п’ять років відбудовує приміщення для страусиної ферми. Успішний бізнес чоловіка доводить, що сьогодні страусиний бізнес вже не  елітарний і розвивати цю справу може кожен охочий, пише “Агро-Центр” з посиланням на “shotam.info”.

Повноцінно працювати страусина ферма почала зовсім недавно. Проте, вже сьогодні дає непогані прибутки  близько 2000 грн на день.

Еко-ферма для хіпстерів: на Київщині молоде подружжя вирощує лаванду та ягоди

“За рік до служби мати придумала ідею зі страусиним бізнесом, коли десь побачила якусь телепередачу про цей бізнес. Мені ідея сподобалась, я проаналізував інформацію – з усього виходило, що це вигідно і рентабельно. Тоді ж і почали готувати ділянку. Коли повернувся і ситуація трохи стабілізувалась, ми з родиною зрозуміли, що можна розпочинати бізнес”,

— розповідає Сергій.

ТОП-5 кращих фільмів про фермерів

Оскільки ринок страусів не надто насичений, паралельно з відбудовою приміщення для ферми чоловік шукав варіанти де б купувати тварин.

“Ми тільки набираємо оберти – навіть у селі поблизу багато людей не знають, що тут є ферма зі страусами. Зараз одна екскурсія без дегустації коштує 50 гривень, із дегустацією – 300. За екскурсію нас відвідує людей із тридцять”,

— зауважує фермер.

Вражаючий “грибний сад” волинянин знайшов на подвір’ї (фото)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: