Фермер з Херсонщини цілий рік вирощує овочі та зелень (відео)

У нього двоє синів та двоє доньок, вони і допомагають, іноді залучає найманих робітників. Крім цього, фермер веде блог і має 30 тис.підписників.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Петро Мазур із Новокиївки Херсонської області на власному городі разом із синами встановив кілька теплиць, де вирощує овочі та зелень цілий рік. 

Коментар:Ми поставили 4 теплички отаких. Я тільки зібрав тут редиску і знову посіяв редиску, вона вже сходить. Це було до морозів – небезпечний період. Ми ризикуємо, але накриваємо агроволокном, теплицю не опалюємо. Он бачите, цибуля зелена вже є, це до нового року ми садили, вже зелень пішла в нас. Там три тонни цибулі ми вкинули. До кінця лютого, думаю, будемо збирати. Я у березні зберу, після цього можу тут посадити або огірочок, або кабачок, а після цього я ще можу розсаду помідора та перцю“, –   розказав Петро Мазур. 

Раніше, розповідає чоловік, тримав корів, здавав молоко. П’ять років тому вирішив змінити діяльність і почав вирощувати овочі. Це – родинний бізнес, каже Петро Мазур. У нього двоє синів та двоє доньок, вони і допомагають, іноді залучає найманих робітників.

Про свій бізнес чоловік розповідає в інтернеті. Його син створив сторінку і поки він на заробітках, блогерську діяльність продовжує батько. У чоловіка 30 тисяч підписників, найпопулярніші відео, вважає Петро Мазур, про ціни на оптових ринках.

Коментар:Знімав, кому подобалося, кому не подобалося, але у мене вийшли ціни навесні у Копанях. Я почав їздити по Копанях і знімати просто ціни, оскільки я товар свій воджу, я знімаю ціни. Я зняв ціни і воно в мене пішло, пішло, підписники є, люди мене впізнають”,  – говорить фермер-блогер.

Джерело: сайт GreenPost

Читайте також: Українські науковці вивели новий сорт салату

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: