Фермер з Рівненщини розповів, коли краще зривати тепличні огірки
Багато українців вирощують огірки на власних господарствах. Але виростити овоч – це ще не кінець, адже час збору також відіграє важливу роль.
Детальніше про це розповідає Агроцентр.
Деталі: Фермер Олег Поліщук вирощує огірки в трьох теплицях на Рівненщині. Кожна з теплиць має площу в 5 соток.
За його словами, продукцію краще збирати зранку та охолоджувати в льосі. Це дозволить запобігти “в’ялості” огірка.
Коментар: “Огірки зриваємо вранці, бо увечері плоди трохи прив’ялі. Коли на вулиці 20 °С тепла, то в теплиці – 40 °С . Хоча й відкриваєш фрамуги, але все одно сонце пече. А ми намагаємося продавати свіжу продукцію з хорошим товарним виглядом. Огірки зриваємо, кладемо в ящики і ставимо у звичайний льох, аби вони охололи“, – розповів фермер.
Читайте також: Кизиловий сад на Запоріжжі увійде у Книгу рекордів України
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: