Фермер з Волині поділився секретами вирощування супер солодкої моркви

Фермер Руслан Хомич з Рожищенського району Волинської області вирощує супер солодку моркву. 

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Сік, вироблений з неї було відзначено на міжнародній сільськогосподарській виставці “Зелений тиждень” у Берліні: за екологічність, якість та високі смакові якості.

На думку фермера, чимала заслуга смаку – у підживленні мікродобривами. Зокрема, на моркві він застосовував Мікро-Мінераліс (Овочеві) із розрахунку 3 л на 2,5 га площі. Це комплексне мікродобриво містить сполуки заліза, цинку, міді, бору й молібдену. Серед його переваг – здатність пришвидшувати процес цвітіння рослин, сприяти збільшенню кількості зав’язі й зниженню нітратів у плодах; поліпшувати лежкість продукції під час зберігання та позитивно впливати на її смакові якості.

Фермер багато років вирощує овочі, хоча торік під них відвів меншу площу: близько 3 га під картоплю, 3,5 га під столові буряки, приблизно по 2 га під моркву і капусту.  

Джерело: сайт Плантатор

Читайте також: Яке молоко корисніше для організму — незбиране фермерське чи знежирене з магазину

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: