Фермерка із Закарпаття вигадала новий м’ятний бізнес під час карантину
На Закарпатті жінка зайнялася м’ятним бізнесом під час карантину, який приніс їй надзвичайний успіх.
Детальніше про це розповідає Агроцентр.
Коментар: “Під час карантину свіжу м’яту продавати стало майже неможливо – бари, ресторани та кафе не працювали, а просто покупці багато не купують.Звичайній людині достатньо пучечка м’яти для поточного споживання“, – зауважила бізнесменка.
Деталі: На Закарпатті жителька Ужгорода Юлія Гайович вирощує м’яту для кафе та барів. Однак впровадження карантинних заходів ледь не зупинив увесь бізнес. Тож, задля порятунку справи, підприємиця знайшла нову нішу для улюбленого заняття.
Таким чином, вона вирішила продавати не зелень, а розсаду м’яти у горщиках та пропонувати її через інтернет. Доволі швидко новий вид продукції завоював популярність у споживачів.
Коментар: “Найбільше попитом користується так звана ізраїльська м’ята. Вона має дуже тонкий аромат і привабливо виглядає“, – розповідає Юлія.
Звичайну ж м’яту підприємиця вирощує як культуру, що виручає тоді, коли екзотичні м’яти вже не дають врожаю.
Джерело: сайт Агробізнес
Читайте також: В Аргентині суд допитає папугу у справі про вбивство
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: