Фермерки з Ірландії роздягнулися заради благодійності (фото)

12 фермерок з Ірландії вирішили допомогти важкохворому хлопчику в незвичний спосіб. Аби зібрати необхідну суму на лікування, вони знялися оголеним з тракторами для місцевого фермерського календаря, пише “Агро-Центр”.

Біллі Гулдінг страждає на рідкісне захворювання, через яке він повністю паралізований нижче шиї. Біллі потребує 24-годинного догляду і повинен перебувати під постійним наглядом, адже є ризик закупорки дихальної трубки.

У залізничному тунелі вирощують екзотичні гриби (фото)

Сексуальні фермери роздяглися для календаря (фото 18+)

Щоб про фінансувати  дороге лікування, сім’я Біллі створила сторінку gofundme і поставила мету – 50 000 євро, які використають для того, щоб зробити будинок Біллі більш доступним для нього, коли він виросте. Сім’я також сподівається побудувати прибудову до свого дому, яка буде включати терапевтичну кімнату для Біллі, де вони зможуть займатися його лікуванням, фізіотерапією та рефлексотерапією.

Подружжя створило лікувальний будиночок з бджолами (фото)

Молоді фермерки знялися оголеними заради села (фото 18+)

Біллі зростає в типовій фермерській родини і тому є пристрасним шанувальником тракторів. Саме це послужило натхненням для збору коштів. Щоб допомогти в зборі коштів, Ейлін – разом з 11 іншими місцевими жінками – оголилися для “Тракторного жіночого календаря”.

В оточенні висоток Києва процвітає міні-ферма (відео)

Молоді дівчата з села знялися у відвертій фотосесії (фото 18+)

Ейлін пояснила, що ідея календаря належала їй і що люди одразу ж підтримали її ідею. Її чоловік знайшов кілька тракторів і причепів, якій й використали для фотосесії. Фотографії для календаря були зроблені місцевим фотографом Томом Доерті.

Кращі агросадиби Волині, де можна відпочити взимку (фото та деталі)

 

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: