Ферми знаменитостей: хто з зірок полюбляє сільське господарство

Фермерство вже давно завоювало серця відомих людей. Все більше зірок купують земельні ділянки та облаштовують там свої господарства, пише “Агро-Центр”.

 Джулія Робертс

Зірка екранів має свою ферму в межах Нью-Мексико, де вважає за краще проводити більшу частину вільного часу. Вона зазначає, що це місце є важливим для неї і саме там вона може відпочити і набратися гарного настрою. Найчастіше Робертс доглядає за кіньми на своїй ділянці і любить їздити верхи.

Бред Пітт

У французькому Провансі Бред Піт ще разом з Анджеліною Джолі придбали літню резиденцію за $60 млн. Там знаходяться 35-кімнатний особняк і виноградник площею близько 60 га, що повністю відведений під сорт, з якого виготовляється найулюбленіше вино Бреда Пітта – Кот де Прованс Розе Міравал. Також на фермі виробляють оливкову олію.

Фермер з Тернопільщини виготовляє еко-брикети з соломи, котрі можуть замінити паливо

В одному з інтерв’ю Бред Пітт назвав себе фермером і сказав, що йому приносить задоволення виноградарство. А період вересня-жовтня актор назвав справжнім триллером: щодня вирішувати – чи починати сьогодні збір? яка цукристість ягід? яка кислотність? чи не прогнозується дощ?

 Зак Галіфіанакіс

Зірка “Похмілля в Вегасі” і сиквелів фільму володіє 24-гектарною фермою біля містечка Спарта (шт. Північна Кароліна), яку назвав “Фармагедон”. На фермі, що не має телефонного зв’язку і телебачення, господар із дружиною вирощують лохину, суницю, виноград та яблука і розводять коней і бджіл. ”

“Я хотів мати куточок, де можна спокійно писати і “зависати”,

– розповідає власник.

З В’єтнаму до України: інтернаціональна родина вже 27 років розвиває органічний бізнес в Україні (інтерв’ю)

Дженіфер Еністон

Дженніфер Еністон разом з чоловіком Джастіном Теру придбала заміський будинок, де вирощує курей. Пара постійно пригощає домашніми яйцями своїх друзів, а за пернатими доглядає сама Еністон. За словами актриси, її кури дуже люблять макарони, а також вимагають уваги людини, тому вона з ними навіть розмовляє.

Ніколь Кідман

Знаменитість є завзятим фермером і має дві ферми: на батьківщині – в Австралії, а також на території штату Теннессі. На першій живуть тільки корови, а на американському ділянці знайшлося місце для різноманітних тварин: індичок, оленів і навіть більш екзотичних альпак. Також Кідман вирощує на городі кукурудзу, молоді качани якої вважає однією з улюблених своїх страв. Сім’я актриси заохочує її прагнення до фермерства та діти з радістю допомагають їй по господарству.

Еко-алкоголь, або як з харчових відходів зробити горілку (фото)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: