“Є у кожному холодильнику”: науковці виявили продукт, який продовжує життя на 10–20 років

У холодильниках більшості українців можна знайти кілька продуктів, які позитивно впливають на організм та здоров’я. Серед них навіть є їжа, яка збільшує тривалість життя.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Техаські науковці з університету A&M з’ясували одну цікаву залежність при вивченні результатів досліджень, які проводилися різними вченими світу. Виявилося, що при регулярному вживанні сир може збільшити тривалість життя на 25%. Тобто це приблизно 10-20 років.

Крім того, він може запобігти такому захворюванню, як фіброз печінки.

Такі висновки були зроблені на основі експериментів над тваринами. Постійне додавання їм в їжу сиру збільшило їх термін життя на чверть, у порівнянні з контрольною групою, яка сир не вживала. Однак мова йде лише про сири благородних сортів, таких як: брі, пармезан, чедер та інші.

Джерело: сайт Еxpress

Читайте також: “Не лише норки”: вчені назвали перелік тварин, які найбільш схильні до зараження COVID-19

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: