Колишня військова із Запоріжжя відкрила власну птахоферму (ВІДЕО)

Колишня військова снайперка Юлія Матвієнко відкрила на Запоріжжі птахоферму. Наразі жінка вирощує кілька сотень голів птиці, продає курчат та яйця. Найближчим часом фермерка планує розширити сімейне господарство.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Юлія почала служити в АТО у 2015 році. Тоді у неї вже було двоє дітей, але вона не змогла стояти осторонь і спочатку приїжджала в зону бойових дій для волонтерства, а потім вирішила стати до лав військових. Чоловік Юлії також військовий.

Коментар: Повернулася зі служби жінка через вагітність. Наразі, крім старших доньки та сина, виховує півторарічних двійнят. В декреті Юлія вирішила завести невелике господарство – хотіла годувати дітей домашнім м’ясом та яйцями. Потім фермерка почала розширювати господарство і купила промисловий інкубатор. Вже з першого разу заклала тисячу яєць та продала майже всіх курчат“, – розповіла вона.

Читайте також: “Продають як екзотику”: Україна почала експортувати яблука в Африку

Крім курей на фермі Юлії Матвієнко утримуються гуси, перепілки, качки. Також є кілька кіз та свиней. Вести господарство допомагають чоловік та діти. Наразі Юлія планує перевезти господарство на нову ферму, більшої площі, а потім – розширити господарство.

Джерело

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: