Львівські ресторатори відкрили власну жаб’ячу ферму

На львівській фермі “Tante Snails” вирощують їстівних равликів і жаб.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Цьогоріч на фермі “Tante Snails”, що у Буському районі Львівщини, вперше, окрім равликів, збиратимуть “урожай” жаб та вийдуть на промислові обсяги виробництва жаб’ячого м’яса.

Ферма “Tante Snails”, де досі розводили лише равликів, розташована у селі Яблунівка, що у Буському районі Львівщини. Її заснували троє компаньйонів, що є власниками львівського ресторану “Tante Sophie” – Орест Давидко, Артем Хмиз, Андрій Дзюбан. Щоб задовольнити потреби ресторану та його клієнтів у стравах із жаб’ячих лапок, минулого року вони вирішили вирощувати жаб на власній фермі.

Коментар: Ми розширили власну равликову ферму і це переросло в окремий вид діяльності. Із жабками вийшло так само як і з равликами“, – розповів Орест Давидко.

Збиратимуть перший “урожай” і вийдуть на промислові обсяги виробництва жаб’ячого м’яса на фермі “Tante Snails”, ймовірно, уже цього року.

Фермер-ресторатор з Львівщини Орест Давидко каже, що бізнес на жабах має великі перспективи. І хоча в Україні м’ясо жаб поки не користується особливою популярністю, але він сподівається, що завдяки смаковим якостям та унікальним рецептам воно обов’язково сподобається українським споживачам. Більше того, жаб’ячі лапки завжди можна буде постачати на ринок Європи чи інших країн.

Джерело: сайт Захід.net

Читайте також: Україна збільшила експорт меду майже на третину

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: