Марихуана може врятувати агросферу України

Вирощування марихуани може стати проривом для агросфери України.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Коментар: Дослідження показують, що до 2024 року світовий ринок медичної марихуани може коштувати $55 млрд. У доповіді Global Market Insights відзначається, що щорічні темпи зростання ринку перевищують 30%. Генеральний директор Tilray (TLRY) заявив, що світовий ринок марихуани може коштувати $150 млрд/рік в даний час, але ця оцінка включає в себе значну частку незаконної торгівлі марихуаною“, — додав президент УКАБ Алекс Ліссітса.

Деталі: Вирощування марихуани може стати проривом для агропромислового комплексу України після кризи. Таку думку висловив президент Українського клубу аграрного бізнесу Алекс Ліссітса.

За його словами, динаміка останніх років свідчить, що все більше країн узаконили медичне, а в деяких випадках і рекреаційне використання марихуани.

Алекс Ліссітса підкреслив, що медичну марихуану використовують для лікування нудоти у пацієнтів, що проходять хіміотерапію, для підвищення апетиту у пацієнтів зі СНІДом, для лікування хронічного болю, неврологічних проблем, поліпшення сну, тощо.

Джерело: Agronews 

Читайте також: Чому лимони злетіли в ціні майже вдвічі?

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: