“Морозиво з квітів”: львівський фермер виготовляє незвичний смаколик

Захарій Назар кинув банк, аби робити джелато як батько. Він створює морозиво з квітів бузини та навіть креветок!

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Його батько Ігор відкрив кафе-морозиво ще 1992-го. Львів’яни стояли у довгих чергах, аби скуштувати смаколики. Проте, Захарій вирішив шукати свій шлях і пішов у банкіри.

Коментар: Але думки про джелато мене не полишали ні на день, я всім колегам вуха продзижчав“, – коментує Захарій Назар.

Три роки тому чоловік залишив Київ і повернувся до рідного Львова.

Коментар: Зробив першу партію джелато і ходив від закладу до закладу і пропонував“, – додає чоловік.

А зараз робить по 150 кг джелато на день для 20 закладів Львова.

Коментар: Я мрію, як мій батько, мати власний магазинчик львівського джелато“, – розповідає Захарій.

Джерело: сайт ШоТам

Читайте також: Німців хочуть зобов’язати вигулювати собак двічі на день

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: