На Чернігівщині виготовляють еко-шоколад без цукру
У Ніжині налагодили виробництво шоколаду без цукру.
Детальніше про це розповідає Агроцентр.
Коментар: “Шоколад без цукру часто замовляють магазини, які орієнтуються на чисто веганське харчування, оскільки він без рослинних жирів“, – каже засновниця бренду Оксана Труш.
Деталі: У Ніжині Чернігівської області Оксана Труш, українська художниця, засновниця власного бренду, виробляє шоколад без цукру.
Замість цукру вона використовує не менш солодкий, але набагато корисніший інгредієнт – мед зі своєї пасіки. Оксана виробляє 10-15 різновидів шоколаду в залежності від сезону.
Найбільш популярний – шоколад з сушеною вишнею. Дітям більше до смаку з журавлиною. Чоловіки вибирають з перцем чилі та солоненький з фісташками.
Джерело: сайт Агробізнес сьогодні
Читайте також: ЄС знімає заборону на імпорт української курятини
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: