На Чернігівщині виготовляють еко-шоколад без цукру

У Ніжині налагодили виробництво шоколаду без цукру.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Коментар: Шоколад без цукру часто замовляють магазини, які орієнтуються на чисто веганське харчування, оскільки він без рослинних жирів“, – каже засновниця бренду Оксана Труш.

Деталі: У Ніжині Чернігівської області Оксана Труш, українська художниця, засновниця власного бренду, виробляє шоколад без цукру.

Замість цукру вона використовує не менш солодкий, але набагато корисніший інгредієнт – мед зі своєї пасіки. Оксана виробляє 10-15 різновидів шоколаду в залежності від сезону.

Найбільш популярний – шоколад з сушеною вишнею. Дітям більше до смаку з журавлиною. Чоловіки вибирають з перцем чилі та солоненький з фісташками.

Джерело: сайт Агробізнес сьогодні 

Читайте також: ЄС знімає заборону на імпорт української курятини

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: