На Хмельниччині виготовляють унікальний сир з овечого молока
В Україні поступово розвивається культура крафтових сироварень. Тепер гурмани можуть легко знайти продукт, який втілить всі їхні смакові забаганки.
Детальніше про це розповідає Агроцентр.
Деталі: Ферма із Хмельниччини пропонує своїм покупцям унікальний смаколик – сир Парміно. Цей особливий продукт з овечого молока має витримку 9–12 місяців.
Унікальний продукт має медово-янтарне покриття та неймовірні смакові властивості. Особливо цінують гурмани його яскраву палітру післясмаку. В ному розкриваються нотки розмарину, базиліку, шавлії, майорану, чаберу, м’яти.
Виробники радять поєднувати цей сир з грушею, виноградом, вином, медом, інжиром або горіхами.
Також компанія готує авторський Парміно, для 9-місячної витримки якого була розроблена особлива технологія.
Читайте також: На Херсонщині вирощують різнокольорову цвітну капусту (ВІДЕО)
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: