На Київщині будують науковий агропарк

В Київській області з’явиться Науковий парк Unit Agro.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: В Київській області завершують підготовчі роботи зі створення Наукового парку Unit Agro, метою якого є створення належних умов для розвитку агропромисловості, ведення освітньої та науково-технічної діяльності.

Коментар: Вже на початку липня ми плануємо приступити до державної реєстрації Наукового парку Unit Agro. Обласна влада робить все від нас залежне, щоб створити сприятливі та прозорі умови для створення та функціонування парку. На базі наукового парку вчені та бізнес матимуть змогу працювати. Київщина отримає сучасну платформу для розвитку агропромисловості, ведення освітньої та науково-технічної діяльності“, — зазначив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

За задумом засновників парк дасть змогу вирощувати на території Київщини конкурентоспроможну, органічну продукцію, яка матиме попит як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках.

Коментар: Важливим парк є також для розвитку освітньої, науково-технічної та інноваційної діяльності вчених області. Майбутній парк це матеріально-технічна база для комерціалізації результатів їхніх наукових досліджень. Сприятиме парк і розвитку та підтримці малого інноваційного підприємництва в державі. Всі ці та багато інших факторів об‘єднали обласну владу, бізнесменів та вчених у бажанні створити надсучасну площадку для подальшого розвитку агропромисловості та економіки Київщини“, — повідомляє пресслужба Київської державної адміністрації.

Джерело: сайт Agronews 

Читайте також: В Україні почався продаж раннього винограду: актуальні ціни на ягоду

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: