На Вінниччині аграрій виготовляє мед “щасливих” бджіл

За словами ветерана ООС Сергія Бондаренка, після звільнення з ЗСУ він вирішив відкрити власну справу. У нього була пасіка, але перші бджоли були надто агресивними. 

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Наразі на його пасіці переважно бджоли породи Карніка. Вони не кусаються, бо щасливі.

Коли повернувся на мирну землю, думав, чим би то мені зайнятися. Щоб не сумно було, та з користю для сімейного бюджету. Марія, моя дружина, подала ідею робити смаколики з меду горіхів і сухофруктів. Це сподобалося, і ми почали готувати разом із нею. Поки кулінарили на кухні, міркували, якщо б відкрили власну фірму, як би її назвали? Мій позивний — Борода. Само по собі слово співзвучне із словом бар. От і вийшло — “МедоБар”, — розповів Сергій.

Читайте також: Селекціонери у Британії вивели новий сорт картоплі

Одним із цікавих продуктів від “МедоБар” є бонбоньєрки. Це невеличкі подарункові баночки з горіхами чи сухофруктами залитими медом. Також Сергій виготовляє ягідні пасти: “Медова чорничка”, “Медова малина”, “Медова суничка”, “Медова смородина”. 

Наразі в його асортименті є безліч смаколиків — медові пасти з ягодами та горіхами, подарункові бонбоньєрки, різні види меду, прополіс та ін. Свою продукцію крафтовики називають медом щасливих бджіл.

Джерело

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: