Одесит облаштував ферму в підвалі багатоповерхівки (фото)
Іван Воробйов — одесит, який облаштував цілу ферму в підвалі житлового будинку. На фермі чоловік вирощує мікрозелень, яку охоче купують ресторани, пише “Агро-Центр”, з посиланням на “УСИ”.
Мікрозелень — це пророщені рослини, які сьогодні мають чималий попит. ЇЇ використовують для виготовлення супів, салатів, смузі і для декору страв.
Іван Воробйов у минулому працював шеф-кухарем. Саме на роботі він помітив як здорове харчування набирає популярність і вирішив організувати свою ферму.
Корівник з кондиціонером: на Львівщині фермерки навчаються за канадською програмою (відео)
“Мікрозелень містить в кілька разів більше корисних речовин, ніж звичайна зелень”,
— каже Іван.
Сьогодні Іван співпрацює з десятками ресторанів в Одесі і інших містах України. Він впевнений, що за таким харчуванням – майбутнє.
Свій секрет успіху Іван не приховує. Він активно ділиться своїми знанням та досвідом — він організував цілу школу і навчає інших, як створити свою ферму.
Бути чи не бути? Дізнайся яким фермером ти можеш стати (тест)
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: