Одесит облаштував ферму в підвалі багатоповерхівки (фото)

Іван Воробйов — одесит, який облаштував цілу ферму в підвалі житлового будинку. На фермі чоловік вирощує мікрозелень, яку охоче купують ресторани, пише “Агро-Центр”, з посиланням на “УСИ”.

Мікрозелень — це пророщені рослини, які сьогодні мають чималий попит. ЇЇ використовують для виготовлення супів, салатів, смузі і для декору страв.

Іван Воробйов у минулому працював шеф-кухарем. Саме на роботі він помітив як здорове харчування набирає популярність і вирішив організувати свою ферму.

Корівник з кондиціонером: на Львівщині фермерки навчаються за канадською програмою (відео)

“Мікрозелень містить в кілька разів більше корисних речовин, ніж звичайна зелень”,

— каже Іван.

Українка виготовляє унікальні солодощі з гречки

Сьогодні Іван співпрацює з десятками ресторанів в Одесі і інших містах України. Він впевнений, що за таким харчуванням – майбутнє.

Свій секрет успіху Іван не приховує. Він активно ділиться своїми знанням та досвідом —  він організував цілу школу і навчає інших, як створити свою ферму. 

Бути чи не бути? Дізнайся яким фермером ти можеш стати (тест)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: