Підприємець з Миколаївщини заснував успішний “холодний” бізнес

Підприємство “ТАФ СЕРВІС”, що базується неподалік Миколаєва, має в асортименті 800 тонн заморожених ягід, фруктів та овочів у сезон, а ще різноманітні мікси на будь-який смак. 

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Підприємство “ТАФ СЕРВІС” розпочинало свій бізнес із заготівлі ягід, фруктів для великих переробних підприємств: купував у дрібних, агрегував партію, привозив на “Сандору”, інші підприємства переробної промисловості. Власник виробництва – Татарінов Олександр Федорович.

Трансформація в холодний бізнес – справа випадку. Партнери попросили допомогти з реалізацією замороженої вишні. Олександр орендував на час холодильник, ягоди успішно розпродали компаніям, які співпрацюють з пекарнями – це вже разом з дружиною Юлією, яку залучив на допомогу. Так, “ТАФ СЕРВІС” став сімейним бізнесом, який створює продукцію з доданою вартістю.

Підприємство почали будувати в 2016-м і за 4 роки основні процеси досить впевнено налагодили. Сьогодні в асортименті “ТАФ СЕРВІС” 75 найменувань. Напрацьовували поступово. Починали з заморозки вишні, а за нею пішла суниця садова, чорна смородина, малина, обліпиха, ожина, журавлина. Так поступово дійшли до заморожених манго, ананаса, маракуйя з насінням і без – на вибір.

За п’ять тижнів карантину через власні Інтернет-ресурси вдалося реалізувати близько 6 тисяч упаковок продукції. Онлайн-продажі збільшилися в 10 разів, звичайно, в порівнянні з офлайн-продажами – це крапля в морі, але цікавий сам досвід роботи безпосередньо з кінцевим споживачем.

Джерело: сайт Шотам

Читайте також: Ще одна країна благає впустити українських заробітчан

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: